Заборона реклами в кінотеатрах перед показом фільмів.

публікація залишилось 84 дні

Люди віддають свої гроші для перегляду КОНКРЕТНОГО фільму, а не реклам різних "Спортмастерів" та операторів мобільного зв'язку. Це не телебачення, де оплачується послуга загалом (в тому числі й реклама). Споживачів обманюють, вказуючи в білеті лише час сеансу та назву фільму, а через рекламу перегляд фільму (безпосередньо того, за що заплачено) фактично починається через 10-20 хвилин. Дану ситуацію особисто я вважаю неприпустимою в правовій державі та якщо зараз не вжити ніяких заходів, то зовсім скоро кінотеатри будуть вставляти рекламу прямо посеред фільму. Пропоную вирішення даної проблеми: 1) Заборонити в кінотеатрах Києва будь-яку рекламу вперед показом фільмів (за виключенням трейлерів), а за порушення вимог передбачити штрафи. 2) Зобов'язати кінотеатри зазначати в квитках про демонстрацію рекламних матеріалів до початку фільму із зазначенням часу, що відводиться на це.