Пропоную запровадити масштабну роботу по санітарній, омолоджувальній та декоративній обрізці всіх зелених насаджані міста.

Зелена столиця виглядає вкрай занедбано в питанні зелених насаджень. Більшість дерев не доглядаються на протязі багатьох десятків років. До 20% дерев уражено омелою що поширюється на здорові дерева. Сухостій та сухе гілля створює небезпеку під час снігопадів та вітру. Та нарешті існує досвід і практичне виконання догляду за зеленими насадженнями в таких містах як Львів, Чернівці, Біла Церква, в чому можна переконатися завітавши до цих міст. А також це більш швидший і дешевший спосіб відновити зовнішній вигляд столиці у даному питанні ніж висаджувати нові. Разом з цим утвориться величезна кількість деревини, яка при певній переробці служитиме паливом , та сприятиме боротьбі за енергонезалежність Укрвїни.