ФРОМЕТІВСЬКИЙ УЗВІЗ ПОТРЕБУЄ РЕМОНТУ

На ділянці дороги яка проходить зi сторони - Фрометівського узвозу будинку № 2 і до Фрометівського узвозу будинку № 20 -утворилися багаточисельні глибокі вибоїни, і на теперішній час дана дорога перебуває у аварійному стані.
Зазначені вибоїни ускладнюють рух транспортних засобів, примушують водіїв вдаватися до екстреного гальмування та маневрування, спричиняють виникнення аварійних ситуацій та приносять великі незручності всім мешканцям будинків. Кількість та глибина вибоїн на даній ділянці перевищує гранично допустимі показники, передбачені п. 3.1.1. ДСТУ 3587-97 «Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди».
На підтвердження додаються фотознімки декількох вибоїн на позначеній ділянці прибудинкового проїзду. Відповідно до ст. 6 и 9 Закону України «Про дорожній рух», відповідальним за утримання та якість доріг є міська та районна виконавча влада або власник автомобільних доріг.