Дозволити перевезення велосипедів у метрополітені

Велосипед - екологічно чистий вид транспорту. У багатьох містах Європи, куди наші можновладці так прагнуть, є розвинена велоінфраструктура, міста дружні до велосипедистів, бо багато людей їздять на велосипедах. У Києві таких не менше. Але у нас, як завжди, все навпаки. Автобуси, тролейбуси, трамваї, фунікулер (!), міська, приміська електричка, ба навіть приватні маршрутні таксі, яким закони не писані, дозволяють перевозити велосипеди, а метрополітен - ні. Навіть за додаткову плату.
Це робить незручним пересування містом, відштовхує людей від користування екологічно чистим видом транспорту - велосипедом, та робить обурення діючою владою ще більше.
Дійсно, треба і нові автобуси купувати, і вулиці перейменовувати, і робити метро на Виноградар, але місто насамперед для ГРОМАДИ, для ЛЮДЕЙ, ЯКІ В НЬОМУ ЖИВУТЬ, тому, якщо ми хочемо бути як у Європі, треба насамперед не робити ремонт доріг, нові зупинки та вводити якісь примарні електронні компостери в автобусах, а зробити місто БЛИЖЧЕ ДО ЛЮДЕЙ.
Тож вважаю необхідним внести поправку в правила користування метрополітеном та ДОЗВОЛИТИ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВЕЛОСИПЕДІВ МЕТРОПОЛІТЕНОМ, як це зроблено в усіх європейських містах. Хоча б за додаткову оплату.