Заборонити платні розваги у парку «Юність» (вулиця Володимира Покотила, Микільська Борщагівка) – підтримайте нас, будь ласка!

Парк «Юність» - гордість та окраса Микільської Борщагівки і всього Святошинського району Києва.

Протягом останніх років парк суттєво відреставровано: відновлено асфальт на доріжках, проведено електрифікацію та встановлено нові лавочки. Одні з останніх нововведень – нові та оновлені дитячі майданчики, зелений лабіринт, а також спортивний майданчик, завдяки якому кожен може вдосконалювати свою фізичну форму.

За все це ми, мешканці навколишніх багатоповерхівок, дуже вдячні керівництву району і майже щовечора прогулюємося парком, а мами з дітьми – і двічі на день.

Та на жаль, користуватися всіма цими зручностями нам почали активно заважати численні платні атракціони та розваги:

1. Малеча і більші дітки біжать до платних батутів та машинок, влаштовують істерики у разі відмови батьків.

2. Іноді складно щодня платити 40-100 гривень, аби вгамувати своїх чад.

3. До того ж ці атракціони зумовлюють підвищену активність навколо себе, чим сприяють знищенню рослин, які ростуть поблизу, та відлякують птахів.

4. А цілоденний шум від акумулятора, який підтримує тиск повітря у повітряних гірках та батутах, заважає спати малюкам у колясках і змушує мам шукати по всьому парку тихе місце.

5. До всього через дорогу, біля парка «Інтернаціональний» та кінотеатру «Лейпціг», встановлено майже «Діснейленд» із різноманітних атракціонів, і шлях до нього з парку «Юність» займає менш ніж 5 хвилин.

Ми вважаємо, що цих розваг досить для нашого мікрорайону, і просимо прибрати платні атракціони у парку «Юність», аби дати нашим дітям можливість насолоджуватися оточуючою природою, комахами та птахами, що проживають у нашому парку, спостерігати за зміною пір року, ліпити пасочки з піску та кататися на нових чудових безкоштовних гойдалках та гірках, а мамам – спокій та можливість більш впевнено планувати сімейний бюджет.

Приєднуйтеся до нашого прохання та вимагайте заборони платних розваг у ваших парках та зелених зонах!