Заборонити або перенести стихійний ринок у парковій зоні біля Дарницького вокзалу (Парк ім. Крупської)

Торгівля проводиться в місці, яке є парковою зоною, яка преназначена для відпочинку. Вона не може відповідає санітарним нормам торгівлі. Торгові місця необлаштовані, відсутні прилавки та холодильники. Продаж товару відбувається с землі. М*ясо і молочні продукти не мають сан-епід документів. Після того як закінчується "ярмарок" залишається купа бруду, пакетів, витоптана трава і поламані залишки дерев. "Перлиною" парку маємо встановлені контейнери для сміття, влітку від яких сморід стоїть в радіусі багатьох метрів. Торгівці часто справлятють фізичну потребу в тому ж парку або ідуть до сусіднього двору. Через дорогу маємо облаштований ринок.
Велике прохання перенести або заборонити несанкціановану торгівлю в парку.