Повлиять на КП "ЖИТЛО-СЕРВІС" щодо відновлення роботи котельної.

публікація залишилось 71 день

Два будинка 9 і 9а, що на провулку Моторному у м.Києві, страждають від дій безвідповідального керівництва КП "ЖИТЛО-СЕРВІС ". Без попередження жильців, 31.03.2018 року відключено котельню, що знаходиться на даху дому 9а і постачає опалення і гарячу воду на два будинка. Без пояснення причин и строків. На звернення жильців керівник КП не відповідає, про відновлення не повідомляє. В будинках майже всі молоді сім'ї, з маленькими дітьми, для догляду за якими потрібна між усім гаряча вода. Це є неприпустимим відключити серед весни постачання води і тепла! Просимо вас, в межах своєї компетенції і влади, з'ясувати причини ситуації і посприяти відновленню постачання води і тепла, встановити законність дій КП.
Дякуємо від усіх батьків двох посмтраждалих будинків.