Встановити шумозахисний екран на проспекті Миколи Бажана

Від імені мешканців Дарницького району, що проживають поблизу проспекту Миколи Бажана потребую встановлення шумозахисного екрану вздовж проспекту. Основна мотивація до встановлення - високий рівень шуму та концетрації вихлопних газів, що виробляють авотмобілі, які їздять по проспекту. Так історично склалося, що наші будинки були побудовані впритул до проспекту ще за часи Радянського Союзу та на початку незалежної України. З тих пір в країні значно зросла кількість приватних автівок, та рухомого складу вантажних перевіників, та й у місті зокрема. Проспект знаходиться на південно-східній межі міста, тому зустрічає увесь транзитний потік вантажівок та легкових авотмобілів, які перетинають місто. Найближча об'їздна дорога з півдня від Києва знаходится аж у м.Канів, там де можна перетнути річку Дніпро, але має погано влаштовані під'їздні дороги, що автоматично стає непривабливим для автомобілістів. Технічні характеристики проспекту також спонукають воді'їв-лихачів пересуватись на великій швидкості, особливо уночі, дуже гучно, підкреслючи тим самим свій статус. Питання встановлення шумозахисного екрану дуже різко постає у теплий період року, коли мешканці відкривають вікна для провітрювання, але вночі гучний транспорт дуже заважає спати і це дуже впливає на стан здоров'я мешканців, а особливо дітей. Підкреслючи усе вище викладене у данній петиції прошу невідкладно розглянути та опрацювати дану петицію, та прикласти всі можливі зусилля до найскорішого вирішення цього питання!