Дайте спокій хворим дітям та забороніть будівництво нового мікрорайону багатоповерхівок навколо Київської міської дитячої клінічної лікарні 1.

публікація залишилось 64 дні

Колись казали, що все найкраще дітям ! На вулиці Богатирській,30 збудували Київську міську дитячу лікарню номер 1 із можливістю розміщення 450 дітей. Вибрали місце не випадково: подалі від міста, промислових об‘єктів і голосних доріг. Процес реабілітації та лікування дітей мав проходити в тихому, екологічно чистому місці на лоні природи з мальовничими видами Дніпра. Дітям дали можливість чути спів птахів, дихати чистим повітрям та бачити, як на кінно-спортивній базі тренують коней. Ідилія закінчилась з приходом забудовника ТОВ «Дніпровська рів‘єра». Золота київська земля затьмарила очі ненажерливих забудовників.Спочатку звели котеджне містечко, потім знищили кінний комплекс , а тепер хочуть звести багатоквартирні будинки та знищити реліктову дубову діброву.
Що їм маленькі хворі створіння, вони несуть їм ліків чи помагають проходити реабілітацію за кордоном?!Вони хочуть забрати те мале що залишилось. Тепер діти зі всіх сторін лікарні побачать монолітні монстри, вночі будуть здригатися від гулу машин та дихатимуть їхніми відпрацьованими газами.
Кияни! Звертаюсь до родин де є діти і тих хто прагне чути здоровий дитячий сміх, підтримайте цю петицію!
Владо Києва , не дай «Дніпровській рів‘єрі» знищити унікальну еко- систему затоки Верблюд та дубові насадження!!!
Дайте нашим дітям надію на видужання і формування нашого здорового суспільства із збереженими цінностями до навколишнього середовища та любові до людства!