Зупинити незаконне та руйнівне будівництво на перетині вулиць Львівської і Живописної у Святошинському районі міста Києва

публікація залишилось 63 дні

Зібрано 2020 підписів залишилось 7980 підписів

Просимо повернути ділянці на перетині вулиць Львівської і Живописної у Святошинському районі міста Києва законний статус зеленої зони, визначений у Генеральному плані міста Києва до 2020 року, заборонити будівництво на ній будь-яких багатоквартирних громадсько-житлових або торгово-розважальних комплексів та облаштувати там сквер.

Необхідно негайно зупинити розпочате 20 березня 2018 року НЕЗАКОННЕ та РУЙНІВНЕ будівництво бетонного монолітного багатоповерхового будинку на перетині вулиць Львівської і Живописної. Забудовник — ІБК «ЦЕНТРОБУД», замовником будівництва є ТОВ «ПІВДЕНБУДКОНТРАКТ». Це будівництво загрожує руйнуванням трьох прилеглих будинків, в яких через нестійкий ґрунт і підземні води вже є численні тріщини, а підвали підтоплені ґрунтовими водами (є технічне обстеження будинку)!
Також зазначене будівництво загрожує критичним навантаженням на соціальну і транспортну інфраструктуру маленького мікрорайону. Комунальних дитячих закладів у мікрорайоні немає, загальноосвітня школа суттєво перевантажена, затори на вузькій вулиці Живописній утворюються щоранку і щовечора, комунальні мережі вже в аварійному стані.
Це будівництво суперечить чинному Генплану Києва, порушує ряд містобудівних норм та умов, не враховує громадську думку і законні інтереси мешканців мікрорайону, розпочате без громадських слухань і тому є незаконним!
Створення скверу на перетині вулиць Львівської і Живописної забезпечить законні права та інтереси місцевих мешканців та усіх киян, сприятиме підвищенню рекреаційної привабливості столиці. Розвиток у Києві зелених зон позитивно впливатиме на соціально-культурний розвиток громадян.
Шановні кияни! Просимо вас підтримати цю петицію, адже якщо ми всі разом не зупинимо процес знищення рослинного і тваринного світу нашого міста представниками будівельної мафії, то незабаром житимемо у бетонних джунглях. Юним киянам потрібні місця, де вони могли б гратися і відпочивати разом із рідними та однолітками, чути пташині голоси та спостерігати за тваринами. Наша малеча повинна рости в зеленому місті.
Будь ласка, підпишіть та поширте цю петицію! Залучайте своїх друзів і сусідів! Подбайте про здорове майбутнє для себе, своїх дітей та онуків!