Оновлення, реконструкція і капітальний ремонт дитячих площадок в державних садочках міста Києва!

Звертаюся як мати до небайдужих жителів спальних районів міста Києва і також до влади з проханням подивитися і оцінити стан ігрових площадок для наших діток. Бо я будучи мамою обійшла безліч садків Дніпровського району, а саме в районі вулиць Кибальчича, бульвар Перова, Курнатовського і те що я побачила це жах. Качелі якщо і є то далеко не безпечні і мало того давно не фарбовані і давно не оновлялись. Я розумію що зараз не на все є кошти, але це ж наші діти!!! Зараз зима, весна, а ось вийде сонечко і їм не буде де гуляти надворі крім того щоб просто тинятись в загороженому парканом садку. Прохання зверніть будь ласка на це свою увагу. Дуже хотілося б щоб мене підтримали люди, які дійсно бажають кращого своїм дітям і майбутньому поколінню. Дякую за право голосу!