Створення зон для паркування мото-техніки

У зв'язку із популізацією мото-руху в Україні за останні роки виникла необхідність змін у інфраструктурі міста.
За останні роки кількість мотоциклістів у м. Києві значно збільшилась. Проте відношення до них зі сторони водіїв автотранспорту, як до велосипедистів. Одночасно з цим, якщо мото-рух в Україні буде розвиватись і люди будуть обирати мотоцикли замість авто, кількість заторів на дорогах значно зменшиться. Проте існує страх купувати та використовувати мото-транспорт кожен день, у зв'язку із великою кількістю викрадень. Мотоцикли просто немає де залишити під наглядом.
Враховуючи викладене, пропоную зобов'язати керівництво ТРЦ, адміністративних будівель тощо за можливості обладнувати паркінги зонами для паркування мототехніки, які будуть знаходитись близько до входу та бажано під охороною/відеоспостереженням з метою виключення можливості викрадення.
Вказана практика отримала розвиток в Європі, Сполучених Штатах Америки та починає запроваджуватись у деяких країнах СНД.
Це не займе багато місця, проте це значно додасть зручності водіям мотоциклів, водіям автотранспорту та пішоходам.