Озеленити та створити рекреаційну зону по бульвару Ярослава Гашека та реконструювати ЛЕП

публікація залишилось 52 дні

Через беспосереднє розташування біля Харківсьокго шосе і лінію електропередач, що розташована вздовж всього бульвару і до вулиці Празької є потреба його реконструкції і створення зони з умовам більш сприятливими для життя.
Пропоную:
1. Створити паркову зону адаптовану для пересування нею пішки на велосипедах або роликових ковзанах;
3. Пріорітет руху вздовж будинків має бути надано в першу чергу - пішоходам, в другу - велосипедам, в останню - автомобілям;
4. Створити місця відпочинку та спортивні майданчики;
5. Реконструювати ЛЕП з умовою її розміщення під землею;
6. Заборонити в перспективі будівництво запланованих паркувальних майданчиків;
7. Заборонити встановлення МАФів і ліквідувати наявні.
За приклад пропоную взяти рекреаційні зони вздовж вулиці Русанівська Набережна, Оболонської Набережної, парк "Наталка" та на території ЖК "Паркове місто". Вважаю, що реконструкція бульвару Ярослава Гашека значно покращить екологічне становище в мікрорайоні та створить більш сприятливі та привабливі умови для життя його мешканців.