Прибрати ярмарки із доріг загального користування

публікація залишилось 22 дні

Кожної суботи у кожному районі міста перекривають доволі навантажені вулиці щоб влаштувати там ярмарок. Це дуже заважає в'їзд та виїзд місцевих жителів до дворів своїх будинків! Більш того, це доволі часто створює дуже небезпечні ситуації на дорозі, коли у одному потоці рухаються як люди так і автівки. У Києві є безліч інших закритих майданчиків, де можна влаштувати ярмарки без загрози здоров'ю пішоходів/покупців, а також щоб не спричиняти надзвичайні незручності автомобілістам! Перекриття вулиць для ярмарок - це найлегший варіант, який можна придумати (особливо не залучаючи для цього мізки), який залишився місту у спадок ще за часів Чорновецького. Давайте використовувати вулиці міста за їх безпосереднім призначенням!