Перейменувати нинішню вулицю Семашко на честь видатного українського філософа, мислителя Мирослава Поповича

Микола Семашко був одним тим, хто створював радянську систему охорони здоров'я. Водночас на вулиці, яке носить його ім'я, прожив останні рокі свого життя видатний український філософ і мислитель Мирослав Попович, який був одним із засновників Народного Руху в Україні, почесним доктором Київського національного університету імені Тараса Шевченка, почесним професором Національного університету «Києво-Могилянська академія» та одним із учасників ініціативної групи "Першого грудня", яка об'єднала відомих інтелектуалів і громадських діячів.

Вважаємо за доцільне перейменувати в рамкаж декомунізації вулицю, яка носить ім'я одного з діячів Радянського Союзу на честь людини, яка зробила чималий внесок у розбудову незалежної України.