Частково очистити від дерев схили Маріїнського парку й оновити паркан та оглядові майданчики вздовж усього схилу

публікація залишилось 21 день

Маріїнський парк - одне з найпривабливіших місць для прогулянок як пересічних киян, так і гостей міста. Зі схилів парку відкриваються неймовірні краєвиди на Дніпро, Труханів острів, Поділ та Подільський мостовий перехід (дай Боже добудують!) і Лівий берег. Але всю цю красу не можна нормально роздивитися через хаотично вирощені на схилах парку дерева. Вони закривають своїм гіллям найпрекрасніші види української столиці. Окрім того, купа сміття на схилах, сухе та зламане гілля, неприбране листя псують враження від, без зумніву, чи не найгарнішого місця сучасного Києва!
Також потребують оновлення оглядові майданчики вздовж схилів та паркан, який перебуває у занедбаному стані. Не завадило б і замінити лавки по всьому парку та перекласти бруківку та асфальт у місцях, які цього потребують.
Тому хотілося б, щоб Ви, шановні Кияни і просто небайдужі люди, приєдналися до цієї петиції! Зробімо наше місто кращим та ще гарнішим!