Облаштувати наземний пішохідний перехід на перехресті вулиць Нижній та Верхній Вали та вул. Костянтинівська

Через недобудову на перетині Нижнього Валу та вул. Костянтинівської уже кілька років закритий підземний перехід. Через це пішоходи змушені переходити дорогу посеред дорожнього руху. З іншого боку, кожне з означених перехресть (Нижній Вал-Костянтинівська, Верхній Вал-Костянтинівська, Нижній Вал-Верхній Вал) регулюються світлофорами, в результаті чого рух машин зупиняється в будь-якому випадку, що дає час на перехід пішоходів. Через складну систему підземних переходів, які не є зручними для користування маломобільними групами населення, пішоходи часто переходять перехрестя посеред руху машин, ризикуючи своїм життям і наражаючи на небезпеку автомобілістів. Оскільки облаштування цих перехресть наземними пішоходними переходами не додасть часу очікування автомобілістам (вони і так чекають на світлофорах), пропонується обладнати перехрестя вулиць Нижній Вал та Костянтинівська, Нижній Вал та Верхнй Вал, Верхній Вал та Костянтинівська, наземними пішоходними переходами.