Продовжити вул. Малевича (Боженка) до Залізничного шосе з виходом на «міст Кірпи»

Мета: Перерозподілити транспортні потоки у центральній частині міста, дозавантажити «міст Кірпи» з метою часткового розвантаження інших. Приведення частини русла р. Либідь у задовільний стан.
Реалізація: Подовжити вул. Казиміра Малевича через промзону уздовж р. Либідь, за «спиною» Океан Плаза і під розв'язкою над залізницею до вул. Залізничне шосе. Розширити Залізничне шосе до Наддніпрянського шосе. Добудувати необхідну естакаду (можливо тоннель) для заїзду на міст Кірпи. Розпочати відновлення екосистеми річки Либідь хоча б у межах проектуємих робіт.
Запропонувати власникам гаражів біля залізниці, на паях взяти участь у будівництві багатоповерхових гаражів або багатоповерхової автостоянки у цьому районі.