Знести не законно побудовану культову споруду на тариторії національного музею історії Укрїни та не надавати в подальшому дозволи на будівництво їх на території музеїв, батанічних садів, парків і т.

Бідівництво культових споруд на тариторії музеїв, батанічних садів, парків і т. д. приводить часто до притистоянь між громадянами населених пунктів і вірянами. Так, як займала територію національного музею історії Укрїни Українська православна церква Москвовського Патріархату можна подивитися в записах інформаційних агентств. Крім того, чому можна робити будівництво споруди Українській православні церкві Москвовського Патріархату, а не греко-католикам і т.д. Тому небхідно знести незаконно побудовану культову споруду та заборонити будівництво їх на території музеїв, батанічних садів, парків і т. д.