Демонтувати незаконно встановлені малі архітектурні форми т.зв. "УПЦ МП" (насправді - резидентура РПЦ-ФСБ) на місці історичної Десятинної церкви (територія Національного музею історії України)

Т.зв. "УПЦ МП" не є українською церквою, а є структурним підрозділом російської РПЦ - філіалу ФСБ. Вона неодноразово була в епіцентрі публічних українофобських скандалів - починаючи від ставлення до наших Героїв і Захисників і закінчуючи відмовою відспівувати померлу дитину, яка була хрещена в Київському патріархаті. Неприпустимо, щоби під час війни в державі діяли іноземні резидентури під прикриттям.

З огляду на значний суспільний резонанс та кричущі протиправні дії т.зв. "УПЦ МП", необхідно теріново демонтувати незаконно встановлені нею малі архітектурні форми на місці історичної Десятинної церкви (територія Національного музею історії України).

Прошу всіх небайдужих киян підтримати цю петицію.

Дякую!

З повагою