Залишити назву проспекту ГЕРОЇВ СТАЛІНГРАДУ !!!!!

публікація залишилось 72 дні

Сталінградська Битва - це переломний етап у Другій Світовій війні проти фашиських окупантів. В неї загинуло понад 300 000 радянських солдат. Серед них українці, грузини, білоруси, росіяне, узбеки та багато других національностей. Вони поклали своє життя за Перемогу, за мир в Україні, Білорусі, Грузії, Росії та у всьому світі !
Це ЗВИЧАЙНІ ЛЮДИ, солдати, а не політичні діячі чи лідери, які розвязують війни !!!
Назва проспекту імені Героїв Сталінграду - це їм памятник ! Змінити назву проспекту -це "проїхатись бульдозером по могилам героям ! Чим завинили українці, які там загинули, перед теперішньою Україною ?! В різні часи і в різних людей свої Герої. Неможливо одних загиблих героїв замінювати на інших. Треба шанувати ВСІХ !!! Місця у памяті людей вистачить для всіх Героїв !!!