Концепція транспортної розв'язки на перетиніпр. Лобановського вул. Медової (?), Кіровоградської та Кайсарова

Мета: Забезпечити беззупинний рух по проспекту Лобановського, а також беззупинний рух з вул. Медової (яка прокладається від аеропорту Жуляни) на проспект та у зворотньому напрямі. Забезпечується повна транспортна розв'язка. А враховуючи пропозицію автора по шляхопроводу з Жулян на бульвар Гавела – це значно покращить транспортну ситуацію у цих напрямках.
Реалізація: Будується пряма естакада по проспекту Лобановського і пряма естакада з вул. Медової, яка виходить на проспект трохи далі. Остання робиться з єдиним правоповоротним з'їздом.
Буде необхідно розширити проспект у місцях примикання естакад. Рух з вул. Кіровоградської та з Кайсарова здійснюється у всіх напрямках під естакадами, як і зараз, із регулюванням світлофорами. Лівий поворот з Кайсарова на Медову також здійснюється під естакадою на дозволяючий сигнал світлофора, аналогічно лівому повороту з Кайсарова на пр. Лобановського. Надземний пішохідний перехід (який до речі не дуже безпечно встановлений) переноситься на гору на зупинку Крутогірна, що дасть можливість прибрати там світлофор. Перехід пішоходів на нашому перехресті здійснюється під естакадами по сигналу світлофора.

Шановні!
Формат петиції унеможливлює пересилання малюнка. Спробую переслати на адресу Вашої пресслужби. Поцікавтесь.