Естакада з проспекту Науки через залізничний переїзд у Корчуватому

Мета: Створити прямий беззупинний безпечний переїзд через залізничну колію. Убезпечити перехід пішоходів через переїзд по містках. Зробити транспортну розв'язку прилеглих вулиць. Спроектувати основний рух не по одній смузі дуже аварійно небезпечного спуску з подвійним поворотом.
Реалізація: Прокласти трасу дороги з проспекту Науки прямо у напрямку переїзду з поступовим виходом на естакаду. Для цього зчесати частину горба і провести дорогу по бувшому приватному сектору. Рух на прилеглі вулиці Китаївську, Квітки-Основ'яненка, Пирогівський шлях здійснюється по старій дорозі. Наскрізний рух по Пирогівському шляху та виїзд із вказаних вулиць на проспект Науки здійснюється під естакадою з рухом по проїзду прокладеному справа уздовж естакади. Перехід пішоходів через переїзд забезпечується по легких містках уздовж естакади. Передбачити підйомний ліфт для пішоходів.