Ліквідувати КК по облуговування житлових фондів районів, передати їх функції районним адміністраціями. Реорганізувати ЖЕД, створивши на їх базі хозрозрахункові організації з контролем за їх роботою.

публікація залишилось 3 дні

Як показує практика Керуючі компанії по облуговування житлових фондів районів відсторонилися від надання послуг по утриманню будинків та прибудинкової території. Їхні офіси знаходяться в багатоповерхових будинках, на утримання яких витрачаються великі кошти, а двірники та інші працівники одержують мізерну заробітну плату. Як, приклад, роботи компанії Дарницького району: на звернення мешканців буд. 44б по вул. Ревуцького про врегулювання переплати за комунальні послуги в сумі більше 4,5 тис. грн. зробили відписку (ні хто не переговорив з мешканцям будинку, хоча ми платимо кошти за їх роботу). Тому необхідно ліквідувати Керуючі компанії по облуговування житлових фондів районів та передати їх функції районним адміністраціями. Реорганізувати ЖЕД, створивши на їх базі хозрозрахункові організації з контролем за їх роботою мешканцями будинку.