Збір підписів за звільнення голови Шевченківського району та відповідних чиновників їх через бездіяльність та перетворення Шулявки на смітник (ФОТО!)

Шулявка сьогодні - занедбаний, брудний район в якого, як здається, нема господаря. Без перебільшення скажу, що на деяких ділянках не прибирають місяцями. Сміття стає більше і більше. Не прибирається вулиця Антона Цедіка (Ежена Потьє). Страшенний бруд у провулку (без назви) що йде від заїзду «Преси України» і виходить на вул. П. Нестерова. Урн для сміття нема. На вулиці І. Шевцова під снігом лежить шар осіннього гнилого листя.
Ми, кияни, як платники податків, з частини яких фінансуються комунальні служби, хочемо бачити роботу цих комунальних служб. Вимагаємо провести розслідування щодо нецільового використання бюджетних коштів, які мали би йти на благоустрій району та звільнити відповідних чиновників за непрофесійність та бездіяльність.