Будівництво шляхопроводу Жуляни – бульвар Гавела (Лепсе)

публікація залишилось 2 дні

Мета: зв’язати вул. Медову (яка прокладається), та аеропорт Жуляни з бульваром Гавела і далі, з виходом на проспект Перемоги.
Обгрунтування: На сьогоднішній день проспект Лобановського і Чоколівський бульвар не справляються з наростаючим потоком машин і громадського транспорту. Від Совських ставків і до Караваєвих дач трафік ледь рухається. Влітку буде ще гірше, а через рік-два ?
Варіант пропонуємого шляхопроводу давно обговорюється, проте пора перейти від слів до діла, бо отриманий результат буде через декілька років.
Реалізація: спроектувати і побудувати шляхопровід із Жулян до вул. Суздальської і далі по землі до бульвару Гавела (Лепсе). З'єднати вул. Медову (що прокладається) із шляхопроводом по існуючих вулицях, частково через промзону. Скорегувати рух транспорту на шляхопроводі на проспекті Комарова і, можливо, на Берестейській.
У дальній перспективі проаналізувати можливість змін руху транспорту по Берестейському шляхопроводу, шляхопроводу на Нивках, частковому використанню шляхопроводу над та уздовж колії залізниці.