Зменшення заторів в районі Індустріального шляхопроводу шляхом перенесення кінцевої зупинки маршрутного таксі №205

публікація залишилось 61 день

Для зменшення заторів в районі Індустріального шляхопроводу пропоную перенести кінцеву зупинку маршрутного таксі № 205 Індустріальний шляхопровід (вул. Борщагівська), на якій здійснюється довготривалий відстій автобусів прямо посеред смуги руху громадського транспорту, за мостом в напрямку Севастопольської площі. Автобуси, в очікуванні пасажирів та своєї черги на посадку, перекривають одну смугу для руху в зазначеному напрямку, внаслідок чого інший громадський транспорт (інтенсивність руху якого на даній ділянці дуже висока) змушений об’їжджати їх по другій смузі руху, через що суттєво гальмується рух транспорту на зазначеній ділянці загалом. Крім того, в години пік на даній кінцевій зупинці відстоюються по три автобуси, які, крім зазначеного, блокують з’їзд по шляхопроводу з вулиці Борщагівської (транспорт із цього напрямку змушений виїжджати одразу в другу смугу, об’їжджаючи припарковані автобуси).