Заборонити обробку хімічними реагентами в зимовий період тротуарів, пішохідних доріжок та проїжджих частин , оскільки це шкодить здоров'ю та призводить до серйозних отруєнь тварин.

Вимагаємо припинити обробляти хімічними реагентами в зимовий період від ожеледиці тротуари, пішохідні доріжки та проїжджі частини тому, що це призводить до масових отруєнь, як домашніх, так і безпритульних котів та собак. Обробка невідомими хімічними реагентами вже призвела до масових звернень до ветеринарних клінік з приводу отруєнь та хімічних опіків лап тварин, лікування наривів та кривавих виразок. А в подальшому може, також, призвести до порушення екосистеми міста, оскільки накопичення хімічних реагентів зумовлює засолення грунтів, що в свою чергу неминуче приведе до загибелі зелених насаджень міста. Вимагаємо обробляти тротуари, пішохідні доріжки та проїжджі частини виключно піском.