Змінити назву "Площа Льва Толстого" на "Парасків Майдан" (на честь символу Помаранчової революцїі Параски Королюк)

Російський письменник Лев Толстой не має жодного стосунку ні до України, ні до Києва. Він ніколи не був в нашому місті, не є частиною ношої культури, тому одну з центральних місцин столиці України треба назвати на честь особи, котра залишила свій слід в сучасній історії України - а саме, на честь символу Помаранчової революції, народної героїні Параски Королюк.
Пропоную назвати не традиційно "Площа Параски Королюк", а по-народному "Парасків Майдан" - така назва ментально ближче українцям, звучить рідніше, в ній є символічне для українців слово "Майдан", а ім'я Параска не потребує додавання прізвища, позаяк в українців прийнято називати "бабця Мотря", "бабця Параска" - саме так і запам'яталась нам усім народна героїня.
Таким чином в Києві буде Майдан Незалежності і Парасків Майдан - знакові місця нашої столиці.
Адже досі ім'я народної героїні Параски Василівни Королюк ніяк не вшановане ні в Києві, ні в її рідному селі. Хіба можна забувати імена героїв, що символізують вікопомні події нашої історії?