Звільнити центральну частину міста Києва, особливо вул. Михайла Грушевського, від бруду та сміття які заважають жителям міста вільно пересуватися

Шановні кияни! В нашому улюбленому місті досить перенавантажені всі шляхові сполучення, велика кількість заторів, особливо в зимовий період. Кожного дня ми витрачаємо купу часу на проїзд до місця роботи, навчання, особливо це стосується працюючих в центрі столиці. Вже який місяць перекритий рух по вулиці Грушевського - одній з головних транспортних артерій центру столиці.
Просимо підтримати наступні вимоги: 1. Звільнити проїзд по вулиці Грушевського, забезпечивши наше право вільного пересування вулицями міста. 2. Забезпечити прибирання великих куп автомобільних шин та сміття з вулиці Грушевського. 3. Посилити охорону правопорядку в районі вулиці Грушевського поблизу так званого наметового містечка та посилити контроль за пересуванням там підозрілих осіб в балаклавах та хустинах на обличчі з зброєю в руках та без пізнавальних знаків. 4. Заборонити розведення вогнищ в Маріїнському парку. 5. Відновити рух громадського транспорту по вулиці Грушевського. 6. Знайти винних та притягнути до стягнення штрафів осіб, котрі псують ландшафт Маріїнського парку - одного з найкрасивіших парків столиці.