Односторонній автомобільний тунельз площі Перемоги до вул. Борщагівської

публікація залишилось 52 дні

Вирішить проблему беззупинного руху з площі до вул. Борщагівської, зменшить потік через трамвайне перехрестя, суттєво розвантажить Повітрофлотський шляхопровід від перехресного руху.
Реалізація: на самій площі дві ліві смуги руху у напрямку на Святошин плавно уздовж квітника перед стелою опускаються у тунель. Тунель плавно повертає вліво під провулок, а далі плавно вправо виходить на вул. Жилянську за кільцем швидкісного трамваю. І далі по поверхні до Борщагівської.

У разі якщо буде врахована моя пропозиція по перенесенню траси швидкісного трамваю з Борщагівки в районі Повітрофлотського шляхопроводу правіше ближче до русла Либеді, з виходом через промзону прямо до Старовокзальної, то і трамвай який іде із Дмитрівської можна буде направити прямо на вул. Пестеля і до Старовокзальної. Таким чином можна буде розібрати цей рейковий безлад за універмагом Україна та покращити і там рух транспорту.