організувати роботу державних реєстраторів Київської міської ради

публікація залишилось 51 день

державні реєстратори прав на нарухоме майно (Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради) відмовляються реєструвати майнові права на квартиру мотивуючи це відсутністю документів від забудовника Київміськбуд-а. Київміськбуд запевняє, що надав усі необхідні документи та як підтвердження наводить приклади реєстріції у нотаріусів.
чому Департамент з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради відмовляється реєструвати, якщо нотаріуси за такими ж документами реєструють? чи правомірні дії нотаріусів?

прошу підтримати цю петицію та організувати процес реєстрації майнових прав на нерухоме майно державними реєстраторами Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради