ЗА УМОВИ ВИКОНАННЯ ЗАМОВНИКОМ БУДІВНИЦТВА СВОЇХ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ ПЕРЕД МЕШКАНЦЯМИ БУДИНКІВ 47А, 47Б, 47В по вул. Вишгородська, щодо підтримання ЗАКОННОГО будівництва за адресою вул. Вишгородська 47-ж.

публікація Недостатньо підписів

Компанія забудовника - ТОВ "БУДІНВЕСТ КМ" з травня 2017 року вела діалог з нами - мешканцями, щодо забудови своєї ділянки та реконструкції наших будинків.
Забудовник планує виділити від 2 млн. гривень на кожен будинок для проведення поточних ремонтів згідно умов Меморандуму про співпрацю і порозуміння, укладеного між мешканцями і будівельною компанією.
Наші будинки в жахливому стані, 30 років жодного ремонту!!! Строк експлуатації ліфтів закінчився багато років тому.
З 05.01.2018 року компанія вже розпочала виконувати свої зобов'язання перед мешканцями вищеперерахованих будинків. Нажаль, група псевдо активістів, яких спрямовують депутати, тероризують весь мікрорайон, вимагаючи зупинити ЗАКОННЕ будівництво! Та фактично перешкоджають початку ремонтних робіт в наших будинках!
Їм байдуже щодо домовленостей між нами - жителями, прилеглих до майбутньої забудови, будинків.
Вони займаються само піаром, перекручують факти, вводять нас в оману, підбурюють людей до протистояння!
МИ ВИМАГАЄМО НЕ ПЕРЕШКОДЖАТИ БУДІВНИЦТВУ, НА ЯКЕ Є ВСІ ДОЗВІЛЬНІ ДОКУМЕНТИ, А ТАКОЖ ОБЛАШТУВАННЮ НАШИХ БУДИНКІВ І ПРИЛЕГЛОЇ ТЕРИТОРІЇ.