Зупинити російському забудовнику вирубку нашого парку «Крістерова Гірка», що у Подільскому районі, поки ще не пізно

На привеликий жаль, компанія з українською назвою, але з російським власником перед Новим Роком зухвало обгородили парканом значну частину парку і нашвидкоруч вирізали дерева і знищили дитячий майданчик!!! Поставили охорону і найманців у формі батальйону з АТО. Без погодження з громадою, порушуючи всі закони, забудовник вже знищив живі дерева і не збирається зупинятися. В мікрорайоні відбувається хаос і беззаконня. Бродять люди в камуфляжі, ввечері розпивайють спиртні напої і погрожують місцевим жителям. Але мало хто знає, що територія, захоплена забудовником, межує з парканом Інституту харчової біотехнології та геноміки НАН України, вул. Осиповського, 2а. А раніше там був Інститут хлору, а ще раніше за Радянських часів - секретні хімічно-біологічні лабораторії ВПК з захороненими небезпечними відходами. Тому враховуючи вищенаведене і розуміючи які можуть бути наслідки під час проведення земельних робіт, потрібно зупинити початок будівельних робіт російським забудовником і не допустити можливу техногенну катастрофу.