Дозволити рух основними магістралями столиці зі швидкістю, вищою 50 км/год

публікація залишилось 73 дні

З 1го січня 2018 року в населених пунктах максимальна швидкість на дорогах обмежена 50 км/год. Дане обмеження може бути актуальним для досить вузьких та спокійних вулиць середмістя, на яких є багато наземних пішохідних переходів, світлофорів тощо.
В той же час в місті є досить велика кількість широких доріг, що часто розділені відбійниками, не містять перехресть, світлофорів, наземних пвшоходних переходів, для яких це обмеження стає неефективним та безглуздим. Зокрема: просп. Перемоги, вул. О. Теліги, просп. М. Бажана, Столичне та Наддніпрянське шосе, Велика Окружна дорога та інші.
З метою приведення швидкісного режиму в місті до актуального стану просимо у найкоротший термін дозволити на таких рух із більш високою швидкістю (для кожного випадку це значення може бути визначено окремо, залежно від стану та особливостей дороги) та позначити це шляхом встановлення відповідних дорожніх знаків.