Найменувати одну з вулиць столиці на честь Ірини Ноздровскої

публікація залишилось 71 день

Ганебне жахливе вбивство Ірини Ноздровської - юристки, правозахисниці, громадської діячки потрясло усю країну. Сотні киян вийшли 02.01.2018 року на акцію біля будинку поліції Київської області з вимогою знайти вбивць Ірини.
Ця маленька тендітна жінка з великим і сміливим серцем, незважаючи на постійні погрози життю, особисто вела справу своєї сестри Світлани Сапатінської, яка загинула внаслідок ДТП 30 вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району Київської області.
Як тепер вже відомо, 26-річну Світлану збив на смерть на своїй машині Дмитро Россошанський, племінник тодішнього голови Вишгородського районного суду, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння. Після двох років судових розглядів суд в Обухові засудив Россошанського до семи років позбавлення волі.
Ми маємо увічнити ім'я Ірини Ноздровської, яка не злякалась погроз, одна протидіяла системі і добилась справедливого рішення суду.
Ми не змогли вберегти життя Ірині, але ми можемо і маємо зробити так, щоб ії життя стало прикладом для інших в тому, що й одна людина в Україні може добитись ПРАВДИ. Не треба чекати месії, треба діяти КОЖНОМУ з нас. Лише тоді ми створимо правову державу - Україну для людей, а не для "офшорних гаманців".
Наше ТАК найменуванню вулиці ім'ям Ірини Ноздровської стане ПОТУЖНИМ ГРОМАДСЬКИМ СИГНАЛОМ усім провладним структурам "ДОСИТЬ СВАВІЛЛЯ! НАСТАВ ЧАС ПРЕОБРАЖЕННЯ КРАЇНИ!"