Закрити школи м.Києва та Київської області на карантин у зв'язку з епідеміологічної ситуацією

публікація Направлено на розгляд

В Україні за минулий тиждень, з 11 по 17 грудня, на грип і ГРВІ захворіли 192 тисячі 724 людини, з них 71,6% діти до 17 років.

Про це свідчать дані інформаційного бюлетеня Українського центру контролю і моніторингу захворювань Міністерства охорони здоров'я України.

Відзначається, що показник захворювання сумарно серед населення залишився практично на рівні минулого тижня.

Найбільше випадків захворювання зафіксовано в Київській області (838,8 на 100 тисяч населення), найменше - в Тернопільській (224,0 на 100 тисяч населення). Смертей через ускладнення від грипу на цьому тижні не зафіксовано

Хроніка подій

15.01.2018
Доручення:

15.01.2018 року Київський міський голова Віталій Кличко доручив постійній комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту, постійній комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики, а також заступникам голови КМДА Резнікову О.Ю. та Поворознику М.Ю. розглянути електронну петицію в установленому порядку.