Встановити світлофор на перехресті вул. Газопроводної та просп. Правди

публікація залишилось 62 дні

На даному місці дуже часто виникають ДТП пов'язані із порушенням правил проїзду перехресть та банальною неуважністу.
Оглядовість на перехресті є суттєво обмеженою навколишніми гаражами. Окрім того, в час великої завантаженості проїзд даного перехрестя за деякими напрямками (а саме поворот ліворуч з вул. Газлпроводної на просп. Правди та проїзд прямо вул. Газопроводною в напрямку Великої Окружної Дороги) є проблематичними.
Встановлення світлофора могло б вирішити проблему.
Пропонується наступна конфігурація світлофора:
1. Фазу зеленого світла для автомобілів що рухаються з просп. Правди зробити найдовшою.
2. Виділити дві окремі короткі фази для обох напрямків руху вул. Газопроводною. 3. До світлофорів додати таблички із зеленими стрілками, що дозволяють рух праворуч (для просп. Правди та вул. Газопроводної в напрямку Великої Окружної дороги) та додаткову секцію зі стрілкою, що дозволяє рух прямо та світиться постійно (для вул. Газопроводної в напрямку вул. Стеценко).