Створення нічного тролейбусного маршруту 94Н від Залізничного вокзалу Південний до ст. м. Деміївська

публікація залишилось 62 дні

Пропоную ввести в експлуатацію нічний тролейбусний маршрут 94Н, який курсуватиме наступним чином: вул. Георгія Кірпи (Залізничний вокзал Південний) - вул. Ползунова - вул. Івана Огієнка - Повітрофлотський просп. (через Севастопольську пл.) - вул. В’ячеслава Чорновола - Кільцева дорога - Одеська пл. - просп. Академіка Глушкова - Експоцентр України - Голосіївський просп. - ст. м. Деміївська (зворотний напрям: ст. м. Деміївська - Голосіївський просп. - Експоцентр України - просп. Академіка Глушкова - Одеська пл. - Кільцева дорога - вул. В’ячеслава Чорновола - Повітрофлотський просп. (через Севастопольську пл.) - вул. Івана Огієнка - вул. Георгія Кірпи (Залізничний вокзал Південний). За допомогою даного маршруту буде встановлена комунікація між Залізничним вокзалом, Аеропортом "Жуляни" та Голосієвом у нічний час.