Зобов'язати власників гіпермаркетів та ТРЦ в районі Гостомельської площі виділити достатню кількість паркомісць та організувати відповідну транспортну розв'язку

публікація залишилось 62 дні

В районі Гостомельської площі сконцентровано кілька великих гіпермаркетів: Ашан, Епіцентр, Новус, а з недавнього часу і ТРЦ Lavina Mall, в якому ще навіть відкриті не всі магазини. Навіть раніше у вихідні дні спостерігалися ускладнення проїзду даної ділянки та проблеми з пошуком місця для паркування, зараз же особливо в передсвяткові дні ситуація виглядає вже як транспортний колапс. Можна очікувати, що в майбутньому після виходу ТРЦ на повноцінний режим роботи (тобто, 100% роботи магвзинів) ситуація стане ще гіршою.
Вирішенням проблеми може стати комплекс дій, що включатиме як розширення кількості паркомісць, так і організація ефективної транспортної розв'язки (найкраще - багаторівневої) як між Великою Окружною дорогою та вул. Стеценко, так і між під'їздами до парковок із встановленням достатньої кількості інформаційних знаків.
Логічним би також було виконати ці роботи переважно за рахунок власників вищезгаданих закладів, оскільки дані проблеми викликані в першу чергу великою кількістю їх відвідувачів.