Змусити ахметівське "Київенерго" відновити всі розрити ними ще з літа дороги

публікація залишилось 62 дні

Звертаємо Вашу увагу на те, що в деяких районах Києва (наприклад, Оболонському - вул. маршала Малиновського № 3, 3-а та 3-б) ще з літа (понад 5 місяців!!!) не відновлені розриті ахметівським "Київенерго" нібито для проведення ремонтних робіт внутрішньоквартальні дороги.

Зараз, із настанням холодної пори року, на їх місці утворюються величезні глибоченні ями, в яких накопичується вода. Машиною проїхати неможливо, не пошкодивши підвіску. Іноді не може проїхати ані сміттєвоз, ані "швидка"!

Необхідно змусити ахметівське "Київенерго" НЕГАЙНО відновити всі розрити ними дороги. Ми чудово розуміємо, що робити капітальний ремонт дорожнього покриття в холодну пору року, класти асфальт на сніг - це гроші на вітер. Але ж можна хоч щось тимчасове зробити! Привезіть два КРАЗи із щебнем - та й проблема вирішена! Чи для цього нам треба прийти під офіс "Київенерго" із шинами та бруківкою?

Прошу всіх небайдужих киян підтримати цю петицію.

Дякую!

З повагою