Навести лад із бездомними собаками в м. Києві

Бездомні собаки часто гуртуються в стаї і стають агресивними до перехожих, охороняючи захоплену територію. Особливо часто агресивність проявляється саме в зимовий період. Це явище є небезпечним для здоров'я та навіть життя громадян, особливо дітей: у легких випадках може призводити до психічних травм, фобій, а у важких - до каліцтва, а інколи й смерті.
Здичавілим (не заглиблюючись у причини) тваринам не місце в місті, особливо в столиці європейської держави.
Саме тому вимагаємо відловити всіх бездомних собак та відправити їх до відповідних установ (притулків) або, при можливості, знайти їм нових господарів. При цьому можливість повернення їх на вулиці міста фактично заради звільнення вільних місць у притулках та економії на їх утриманні за будь-яких умов (стерилізація, неагресивна на даний час поведінка і т.п.) має бути виключена. За відсутності достатньої кількості вільних місць у наявних притулках побудувати нові в достатній кількості (в межах міста або поза містом).
Також ввести великі штрафні санкції за вигнання домашніх тварин на вулиці міста. Ці штрафи мають піти на компенсацію витрат на будівництво та утримання притулків.