Облаштувати наземний пішохідний перехід внизу по вул. Михайлівській

Після реконструкції вулиці Михайлівської, що проходила ще влітку, працівниками було замінено асфальтове покриття на дорогах і оновлена розмітка. І, чомусь, прибраний єдиний пішохідний перехід, який дозволяв переходити Михайлівську вулицю внизу.

Тепер по вулиці Михайлівській є тільки єдиний перехід в самому верху! Щоб перейти вулицю пішоходам треба або пройти майже всю вулицю вгору, або спускатися в глобус.

Це повне порушення прав і потреб людей з інвалідністю! Навіть мамам з колясками невідомо як переходити дорогу. В Глобус не можна спуститися на візку і з коляскою з боку Михайлівської, там дуже високі сходинки, відсутній пандус чи ліфт/підйомник. Людям на візках їхати по вулиці, що знаходиться під нахилом(!) пів кварталу наверх щоб перейти вулицю нереально.

Після того як прибрали перехід сотні пішоходів щодня змушені порушувати правила і перебігати вулицю, піддаючи своє життя небезпеці і створюючи аварійну ситуацію на дорозі, тому що у людей немає іншого варіанту!

Якщо перехід навпроти Михайлівська 12, що був там усі роки незалежності не затверджений, значить необхідно організувати його вище по вулиці, приблизно навпроти Михайлівської 11 або 16, як це зроблено на вул. Софіївській.