Збудувати другий виїзд з мікрорайону ДВРЗ.

18.12.2017 на шляхопроводі у місцевісті ДВРЗ спостерігалось значне утруднення руху. Почалося с буксування фур на обох підйомах на міст, а закінчилося тим, что автомобілі стали їхати трамвайними коліями, перекривши таким чином і рух трамваїв. Люди йдуть через міст пішки.
Пішов 13-й рік обіцянок київської міської влади побудувати альтернативний виїзд для мешканців мікрорайону ДВРЗ, куди веде з міста єдина дорога через залізничний шляхопровід. Змінюються мери, змінюються депутати від мікрорайону, змінюються варіанти прокладання нової дороги, незмінним залишається лише результат: віз і нині там!
Капітальний ремонт вул. Алма-Атинська від вул.Празької до вул. Літинської, нічого не дасть!!!
Треба будувати другий виїзд з мікрорайону! І будувати не через вул. Довбуша з виходомна вул. Гната Хоткевича, и робити виїзд безпосередньо на Броварський проспект!