Зупинити рейдерський захват Дарницького ринку

Шановні мешканці Дарницького району!Все життя я по вихідним ходила на Дарницький ринок за свіжими овочами,фруктами,м'ясом і т.д.Коли зламався замок,або треба купити шпалери,або шланг в душову-всі ми знали,що Дарницький ринок нам допоможе.Моє серце щиро радувалось,коли наш ринок "облогородили"!Десь рік назад були встановлені гарні жовтоблакитні мафи,між рядами встановлені лавочки.Багато люду сюди перейшло з Харківського ринку буд. матеріалів.Люди працювали на себе,заробляючи копійчину і годуючи свої сім'ї, вони також сплачували податки і нашій державі.Я залюбки ходила і дивилася як стихійний базар перетворювався на дійсно европейський ринок.Скільки праці людей було вкладено на будівництво.Взагалі то я пересічна громадянка,я не маю точок на ринку,Я проти незаконно встановлених МАФів,я дійсно вважаю,в переходах МАФів не повинно бути,мене також обурює їх кількість на дорогах,АЛЕ Дарницький ринок споконвіку був місцем торгівлі домашніми продуктами,одежою,буд матеріалами.На ринку наявність МАФів -це НОРМАЛЬНО.А що ж сталося,спитаєте Ви?08,12,2017 р. о 5 годині ранку,працівники комунальних служб,як варвари,рознесли перший ряд жовтоблакитних будиночків.Разом з майном.Завітавши на місце погрому наступного дня я побачиола як прості люди,работяги,своїми руками розкопують наслідки погрому,десь лагодять провода,десь вивозять товар.Ці люди заробляють своєю працею,вони не стоять на переході з палатками,вони не торгують на прохідних алеях,вони працювали на окремій территоріїї-а їхню працю безжально зруйнували.Люди подеякують,що пан Кличко (не безпосередньо він,але ж ми знаємо про його "приятелів")хоче збудувати на цьому місці іще один торговий центр.Шановні мешканці,наш ринок просто хочуть знести.Ця петиція створена проти знесення Дарницького ринку.Пане Кличко,розкажіть мені,чому комунальні служби працюють вночі?Чи ви підтримуєте мародерство??Ви знаєте,що за нічну працю треба платити подвійну ставку???Чому я повинна оплачувати зі своїх податків цей жах?Чи не здається Вам,що в нашому Києві зараз почалися другі 90-сті??Чи ви вважаєте,що Київ тільки ваш?Ані ,пане Кличко,Київ це наше місто,Мипроти незаконно встановлених МАФІВ,але ви вже перегнули палку.Гніву народу Вам не уникнути.Відчепіться від Дарницького ринку!!!