Новий шляхопровід "Відрадний - Повітрофлотський проспект"

Для поляпшення та пришвидчення зв`язку Південної Борщагівки, Відрадного з центром міста, створення нових маршрутів громадського транспорту (П.Борщагівка - Севастопольська площа), залучення автомобільного потоку на нову дорогу. що будується вздовж аеропорту "Київ" і т.д. - терміново побудувати шляхопровід (по три полоси автомобілів та трамвайний рух) між вул. Суздальська і Федора Ернста. Використати при цьому сприятливий рельєф над залізницею та правктично мертву промислову зону вздовж вул. Запоріжської. Одночасно, для залучення пасажиропотоку - продовжити на 300 метрів маршрути тролейбусів 9 та 22 до станції Київ-Волинський (старий касовий павільон вже знесено. переїзд залізничний не робочий; розворотне кільце з установкою свтілофору для виїзду тролейбусів). Втілити проект продовження шв.трамваю № 2 до Севастопольської площі за рахунок газону на Народного Ополчення. Розворотне кільце на місці заправки Wok та автомийки.