Ввести в школах предмет та обов'язковий екзамень зі знання ПДР

Велика кількість жителів не знають навіть основ правил дорожнього руху. Більше того, вони не вважають за потрібне їх вивчати, оскільки є пішоходами.
Обов'язковий екзамен з ПДР для учнів старших класів може стати мотивацією для їх вивчення і знизити кількість порушень з боку пішоходів. Окрім того, здобуті знання допоможуть в майбутньому при бажанні отримати права на керування авто/мототранспортом. Можна також було б на базі даного курсу створити факультативний курс (можливо, платний) для проходження курсу автошколи, який закінчувався б здачею екзамену і отриманням прав із відповідною категорією (видавати права тільки після досягнення особою відповідного віку).