Розвиток метрополітену.Другий вихід із ст.метро "Університет"

Аби розвантажити трохи м.Вокзальна та Палац спорту, наблизити метрополітен до Солом`янки, зменшити кылькість маршруток у центрі, влаштування зручного сполучення для пішоходів між вул. Саксаганського та бульвару Шевченка ( зараз це під`йом на височенну гору по темному ботанічному саду) - побудувати другий вихід з м. Університет з привякою до рогу Льва Толстого - Назарівської.Це, порівняно, не великі гроші та і за рахунок перепаду вистот - не великий наклон ескалатора.
«Вкрасти» трохи території від нижнього входу ботанічного саду для розвороту громадського транспорту. (Зараз це, як приклад, маршрутки 231 та 171. автобус 69; можливо «завернути» туди тролейбус 9 направивши його через Південний вокзал).