Надати можливість встановлення індивідуальних (по-квартирних) лічильників тепла у багатоквартирних будинках з вертикальною системою подачі опалення.

Зобов’язати Київєнерго сумісно з ЖЕКами надавати проектну документацію та послуги щодо встановлення індивідуальних лічильників опалення в багатоквартирних будинках з вертикальною системою подачі тепла, згідно звернень мешканців.
При цьому, зобов’язати розробити формулу/методику розрахунку спожитого тепла у квартирі та площах загального користування для квартир в яких встановлені індивідуальні (по-квартирні) лічильники тепла у багатоквартирних будинках з вертикальною системою подачі опалення для будинків в яких відсутні домові лічильники та для будинків в яких встановлені домові лічильники тепла
Це дасть змогу:
1) Сплачувати за фактично використану теплоенергію по квартирі.
2) Можливість самостійно регулювати температурний режим мешканцями квартир.
3) Зменьшить кількість звернень на отримання субсидій по житлово-комунальним послугам, так як левова частка витрат припадає саме на опалення