Оптимізація розворотів на вулиці Богатирській між вулицею Луговою і Полярною.

Поточна конфігурація розворотів на вулиці Богатирській між вулицею Луговою і Полярною (позначено на малюнку червоним кольором) ускладнює розворот для водіїв: потоки машин, що розвертаються, блокують одне одного і займають ліву полосу на вулиці Богатирській в обох напрямках, уповільнюючи рух автомобілів, що рухаються прямо по вулиці Богатирській. Це значно уповільнює рух вулицею Богатирською і також ускладнює проїзд перехрестя між вулицею Богатирською та Полярною, що призводить до аварійних ситуацій.

Пропоную переробити розворот таким чином, щоб потоки не перетинались (позначено на малюнку чорним кольором) або перенести один з розворотів ближче до вулиці Лугової (позначено на малюнку синім кольором). Бажано також зробити додаткові смугу для гальмування та розгону (метрів 50) для кожного з розворотів, щоб авто, що розвертаються, не блокували ліву полосу вулиці Богатирської. Можливо перенести тільки один з розворотів (для машин, що рухаються вулицею Богатирською від перехрестя між вулицею Богатирською та Полярною до вулиці Лугової, наприклад), щоб зменшити обсяг робіт.

Прохання підтримати мою петицію.